VAN AARDE NAAR WAARDE

LIVING LAB LEEMSTEEN

Publicaties


Challenges to upscale earth block masonry in Western Europe from a life cycle perspective, Pelicaen, E., R. Novais Passarelli, and E. Knapen.  (IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. Vol. 1196. No. 1. IOP Publishing, 2023)


Vooroordelen over leem, Pelicaen E. (juni 2023)

Op deze pagina delen we onze publicaties. Dit zijn deels academische publicaties. Het Living Lab is opgestart in 2023, dus kom zeker binnenkort opnieuw een kijkje nemen om de eerste publicaties te raadplegen. 

Heb je een vraag voor ons?

Wens je meer informatie over het Living Lab? Heb je interesse om je expertise te delen? Of heb je een andere vraag? Wij horen het graag van jou!

Blijf op de hoogte van het onderzoek

Interesse in ons onderzoek? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief en ontvang de laatste updates rond onze activiteiten en die van de partners binnen het Living Lab. 

Projectteam

met steun van 

VLAIO is hét aanspreekpunt van de Vlaamse overheid voor alle ondernemers in Vlaanderen. We stimuleren en ondersteunen innovatie en ondernemerschap en dragen bij aan een gunstig ondernemersklimaat. Dit doen we in samenwerking met tal van partners. 

VLAIO zet volop in op circulair ondernemen. Daarom kreeg dit project VLAIO steun én middelen van het  NextGenerationEU fonds van de Europese Commissie.